Alla inlägg under mars 2010

Av Erika - 4 mars 2010 16:44


Efter en promenix i solen tidigare idag så drog jag till Entré och Triangeln och köpte in lite vettiga grejer. Tack vare att kunden innan mig köpte ett presentkort så insåg att jag också hade ett som jag hade glömt bort så nu blev jag av med det iaf. Ibland kan de faktiskt vara rätt bra att få presentkort. Billigt och bra.


Men när jag drog till triangeln så funkade inte mitt bankkort. Koden och allting var rätt, men stod att köpet inte kunde godtas eller nått åt de hållet. Som tydligen innebär att man inte har några pengar på kortet. Med lite lätt pannsvett så frågade jag vart närmsta automat låg (som jag för övrigt visste, men var så chockad av situationen att allt blev blankt) Gick ner dit och tänkte haha de var säkert bara fel på deras maskin. Men Gaaaaah funkade inte där heller. Vi fick ju precis CSN och så mkt vet jag däremot bestämt att jag inte har gjort av med. Så letade upp ännu en automat och tack och lov funkade de där. Men visst blev man paff när de inte funkade någonstans.

Av Erika - 4 mars 2010 16:33

Anmälde mig för skoj skull på en lägenhet för att veta hur många som låg framför mig i kön för några dagar sedan. Och poff så visade sig att jag ska på visning imon. Ligger på andra plats i kön så e femtio procents chans att jag får den. Wish me good luck! :)


Av Erika - 3 mars 2010 18:31

Japp nu e vi klara med radioreportaget. Skönt att kunna stryka ännu en grej från listan.


Jag vet att jag har klagat på malmös bussar innan så att jag tar tillfället i akt att fortsätta. För att komma hem e jag tvungen att göra ett byte vid stationen. Första bussen kördes av en allt för översminkad kvinna 30-40års ålder som höll på att köra på en tant. Mer koll på vägen än sminket vore uppskattat.


Buss nummer två var en konstig snubbe i basker. Jag har inget större hat mot en basker, men sen när började busschafförer använda basker? I alla fall nog om mina förutfattade meningar. Han höll i alla fall på att krocka med en bil som svängde framför oss. Man såg bilen klart och tydligt så en tvärbromsning hade inte varit nödvändigt. Sen som korven på moset så körde han mot röttljus två gånger av typ fyra möjliga. Lyckat!

Av Erika - 2 mars 2010 16:15


Sommar sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol. Solen skiner i mitt kära Skåne! Sommaren e snart här!! Fort hämta foppatofflorna, bikinin och småskrammel till glassen. Okej, de må inte vara så varmt än, men att solen e framme e ju ett mirakel. De e nu jag frågar mig själv, varför i all sin dar skulle jag bestämma mig för att tvätta idag? Hoppas att den fortfarande e kvar när jag e klar. De får nog allt bli en liten promenix senare för att fira asså.

Av Erika - 1 mars 2010 20:36


De finns många saker här i världen som man kan störa sig på.. De finns ju alltid krig, naturkatastrofer och djurplågeri. Men nått som stör mig mest på just nu e STOPP-knappar på bussar som inte fungerar. Hur irriterande kan de bli liksom. Man trycker och trycker..sen inser man att den knappen inte funkar så man testar nästa knapp och nästa efter det. Tycker att Malmö stads bussar borde åka på en besiktningstur. Så de så!

Av Erika - 1 mars 2010 17:58

Har precis bakat och käkat upp massa crossianter...stavas det så? Whatever who cares?! Blev lite lätt sentimental eftersom vi alltid gick hem till en klasskamrat i sjuan för att baka sånna. Eftersom Rocknebybarnens bussar gick så dåligt så var man ju tvungen att hitta på något. Hade dock glömt bort att de e gott att ha hallonsylt till så de ska jag inskaffa till nästa gång. Har inte käkat de sen sjuan och utan att avslöja min ålder så kan jag säga att de var ett tag sen. Ungefär när dinosaurier gick på jorden. 

Av Erika - 1 mars 2010 15:53


Igår var de ösregn och snön smällte bort. Idag e de storm och snön börjar komma igen. Svenska vädret har inte annat än varit en besvikelse i år. Vart e den 25 gradiga värmen, dagarna på stranden och after worken vid poolen?

Har precis varit ute och trotsat stormen med en promenad vid havet. Så nu e man minst sagt kall om händerna. För övrigt sitter jag och smaskar på delikatesstomater som om de vore någon form av  godis. Bananerna e uppkäkade och äpplena väntar ett tragiskt öde senare. Detta e Erika och du lyssnar på en galning!!



Presentation


~Mitt liv som storstadsbo~

Översätt min blogg

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards